Ročník 2020

Karolína Jeníková/ Srpen 20, 2020/ Aktuality

Milí příznivci a účastníci Běhu pro Domov Pod Kavčí Skálou, srdečně Vás na sklonku prázdnin
zdravíme.
Neseme Vám jednu horší a jednu skvělou zprávu.
Tak ať to horší máme za sebou: Neoznamuje se nám to lehce, moc jsme se těšili. Avšak vzhledem k epidemiologické situaci JSME NUCENI V ZÁJMU OCHRANY ZDRAVÍ NAŠICH SENIORŮ ZÁVOD 13.9.2020 ZRUŠIT.
V Domově jsou dosud dodržována přísná hygienická opatření a zejména tzv. společenský odstup. Toho bychom však i při vynaložení veškerého možného úsilí nebyli při závodu schopni.
Propojování veřejnosti se skupinou seniorů, kteří patří k nejvíce ohroženým skupinám, letos není ten nejlepší nápad. Tak věříme, že naše nelehké rozhodnutí chápete a že nás třeba podpoříte jinou formou.
A TEĎ TA SKVĚLÁ ZPRÁVA: Běh pro Domov jako závod ve znamení dobré vůle a vzájemnosti však nerušíme úplně. Čtvrtý ročník vlastně bude, jen v jiné podobě. Rozhodli jsme se využít moderních technologií a místo jednoho dne Běhu pro Domov Pod Kavčí Skálou vyhlásit měsíc září jako MĚSÍC BĚHU PRO DOMOV. A závod uspořádat virtuálně.
Naši senioři sice smutní, že Vás letos neuvidí osobně, ale slíbili jsme jim, že se prostřednictvím sociálních sítí s Vámi pokusíme navázat intenzivnější kontakt a že jim ukážeme, jak pro ně běháte. A když se to podaří, ukážeme jim, že pro ně běháte i ve vzdálenějších krajích naší krásné vlasti a nebo i v zahraničí. Chceme jim ukázat, že na ně myslíte. Pomůžete nám s tím?
Oni na vás myslí a chystají dárky do cen postupně celý rok. Ukážeme jim společně, že i Vy si na ně čas od času vzpomenete a třeba je i na dálku pozdravíte?
I to bude totiž součástí virtuálního Závodu pro Domov.
Jak už jsme výše informovali, rušíme sice jeden den Běhu pro Domov, ale čeká nás 30 zářijových dní, kdy budeme společně v kontaktu.
Založíme pro Vás samostatnou stránku, kde v následujících dnech uveřejníme pravidla Měsíce Běhu pro Domov a mnoho dalších informací STRÁNKA NA FACEBOOKU
Čekají Vás zprávy z Domova, osobní příběhy některých naších obyvatel, kteří do tohoto virtuálního sdílení chtějí jít s námi a reportáže, jak babičky a dědečkové chystají ceny pro běžce a do dražby.
A určitě Vás potěší, že za Vámi poputují nejen naše krásné medaile za umístění poštou, ale společně s nimi ceny z rukou našich seniorů i od našich sponzorů.
Snad se Vám bude virtuální závodění líbit, má jednu velkou výhodu, můžete do něj během celého měsíce září vtáhnout své běžecké parťáky bez ohledu na to, kde běháte. Těšte se v nejbližších dnech na Vyhlášení pravidel soutěže a hezky trénujte, kilometry začínáme počítat už 1.9.2020.
S úctou
Vaši organizátoři
Jménem organizátorů
Petra a Karolína
PS: Vám, kteří jste již zaplatili startovné se ozveme a dohodneme se na postupu, jak se společně vypořádáme. Děkujeme